KAL

 

KAL® - Garanti for kvalitetsprodukter og nytænkende livsstilsbrand

KAL har set mange ændringer i løbet af de 75 år brandet har eksisteret, men filosofien bag brandet har været den samme:

 

”Tilbyd vores kunder innovative produkter, de kan have tillid til. Vi producerer kosttilskudsprodukter der er så gode, at vores egne familier ønsker at købe dem“.

 

KAL har gennem alle årene siden 1932 haft kvalitet som fundament. KAL producerer selv deres produkter  og under produktionen følges retningslinjer der sikrer en god og forsvarlig fremstillingspraksis, kaldet GMP.

 

KAL anvender kun de allerbedste råvarer og på hver leverandør af råvarer afkræves et analysecertifikat, der garanterer for råvarens kvalitet. Yderligere testes hver eneste leverance før den bliver godkendt til at indgå KALs produktsortiment. KALs produkter testes bl.a. for identitet, renhed, kvalitet og potens samt for pesticider, micro-organismer og tungmetaller.

 

KALs produkter indeholder ikke kunstige

farver, smagsstoffer eller konserverings­midler og både tabletter og kapsler har en god opløselighed, som dermed sikrer en god optagelighed.

 

KAL bygger på innovation, og således var firmaet blandt ​​de første til at kombinere vitaminer og mineraler i én enkelt tablet, samt at skabe livsstilsprodukter baseret på vitaminer, mineraler, urter og aminosyrer

- kaldet Multiple Supplementation. Solaray og KAL er begge brands under Nutraceutical gruppen hvor der er fokus på høj kvalitet og kontrol af produkter.

 

Fødevarebaserede multivitaminer er nogle af KALs mest avancerede produkter, da disse er specielt formuleret til at optimere daglig ydeevne og energiniveau.

 

KALs livsstilsserie er baseret på forskning fra læger og forskere. Her har kombinationen af moderne og innovative ingredienser og traditionelle urter og vitaminer resulteret i unikke produkter, designet til helt specifikke formål. Produkterne henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger af kosttilskud som ønsker høj kvalitet.

 

 

Natur Energi har nøje udvalgt de 6 produkter fra KALs livsstilsserie

Klik på billederne for mere information om produkterne.

Rypevang 4 | 3450 Allerød | CVR: 15353074 | Tel: +45 4816 1213 | Mandag-torsdag 9.00-16.00 | Fredag 9.00-15.00

Oversigt over kosttilskudsprodukter Til dig der gerne vil vide mere Få svar på dine spørgsmål Find den nærmeste forhandler af Natur Energis produkter Se rapporter fra Fødevarestyrelsen Info om natur Energi Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra Natur Energi Læs om persondata og cookies

Rypevang 4 | 3450 Allerød | CVR: 15353074

Mandag-torsdag 9.00-16.00 Fredag 9.00-15.00